Skip to content

Serviceavtale

Kan en serviceavtale redusere dine utgifter?

20% av maskinene dine står for 80% av problemene. Ved å anvende Pareto-prinsippet for å allokere vedlikeholdet til de riktige stedene kan vi redusere nedetiden på produksjonen og spare deg kostbare merkostnader på reparasjon, samtidig som vi forlenger levetiden på din maskinpark.

Ved å avdekke påbegynt slitasje før problemet utarter seg kan man hjelpe å forhindre havari av dyre komponenter ved å skifte de rimelige slitedelene periodisk. En o-ring er bedre å bytte enn en fuktskadet motor. En vannslange er bedre å bytte enn et gulv med fukt og råteskade. En jordkabel er bedre å bytte enn en medarbeider med strømskade. Og så videre.

Med en serviceavtale fra Mekanisme er det enkelt for en bedrift å innføre et serviceapparat som fungerer for både forebyggende service og akutte behov. Teknisk utstyr skal bli riktig vedlikeholdt så de gir deg en problemfri og trygg arbeidsdag til en forutsigbar og fornuftig pris.


Vår garanti

100% fornøyd – Eller pengene tilbake
Vi er så sikre på at dere kommer til å bli fornøyd med vår serviceavtale at dere står fritt til å si opp avtalen og få pengene tilbake de første 6 månedene


Første steg

Ta kontakt i dag for å bestille en gratis uforpliktende befaring eller bare slå av en prat og kartlegge deres spesifikke servicebehov.

Ditt navn

Ditt telefonnummer

Din epost

Firmanavn